čtvrtek 21. března 2013

Zdravé hubnutí: žádná dieta!


Centrum vám nabízí programy pro zdravé hubnutí, sportovní výživu, zdravý jídelníček, výživové poradce, osobní plán, kosmetiku a programy pro vitalitu a kondici. Nově nabízíme cvičení Zumby a Kalanetiky v centru Prahy.
Jak pracujeme?
Pracujeme ve stylu wellness, cílem je kompletní změna životního stylu - podpora těla a mysli.
Našimi klienty jsou lidé, kteří nehledají "převratné diety", ale mají zájem o zdravé hubnutí a starají se o svou životosprávu. Patří sem zdravá výživa a hubnutí, očišťování organismu, redukce váhy, regenerace, optimální odpočinek, zdravá dieta, kladný přístup ke své osobě a způsobu života. Nabízíme pomoc lidem, kteří chtějí pro sebe něco udělat, především pro své tělo, ale i duši.
Náročná dieta není to, co je naším cílem. Pomůžeme vám ale jednou provždy skoncovat s předchozí nerozumnou dietou či snah o hubnutí. Vytvoříme spolu osobní plán hubnutí, se kterým nejenom zhubnete, ale dokážete svojí dosaženou hmotnost udržet. Zdravý způsob redukce váhy není pouze jedna nikdy nekončící dieta nebo zdraví škodlivé hubnutí, které vám zajisté jen krátkodobý pocit vítězství, ale způsob jak trvale a bezpečně zhubnout a upravit návyky tak, že strach z další nepříjemné diety bude už zapomenutou minulostí.

Zdroj: http://www.vyziva-hubnuti.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat